Известие

Collapse
No announcement yet.

Крушки 100w

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крушки 100w

Здравейте колеги, интересува ме има ли проблем ако сложа 100w крушки на фаровете? Не ме интересуват глупости от типа "нагаря рефлектора от високата температура" и тем подобни. Питането ми е от чисто техническа гледна точка натоварва ли се ел инсталацията и има ли проблеми за нея?
    Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Като цяло всеки производител залага едни 30% резерв в всичко, ноот 55вата на 100 вата си е голямаразлика колега,
    По добре се огледай за ксенон 55вата и да ти е мирна главата иначе с 100вата консумация може диа изпечеш кабелите.
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

до колкото знам се товари инсталацията и се слагат допълнително релета.За Алфата незнам
      2002 1.9JTD 115

Comment

Кабелите са доста тънки, въпреки че съм с крушки 55вата едната ми фасунга беше нагоряла яко.Аз не бих си сложил мощни крушки.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Благодаря на всички за отговорите, явно няма да го бъде

Comment

При положение че лумените на 35 ватов ксенон са горе долу колкото на 100ватова халогенна крушка не знам за какво се занимавате с глупости. Само че ксенона няма да ти прецака лъскавото покритие на рефлектора за разлика от другото.
            ...

Comment

Аз съм карал със 100вата и не съм имал проблеми смени ги като стане тъмно и ще видиш каква е разликата ако нещо мислиш че ще се случи си сложи по едно реле ,но не си заслужава
              алфа ромео 156 тс

Comment

А някой има ли наблюдения върху Philips Blue Vision Ultra ?

Comment

Аз имам наблюдения върху osram night braker + 70% или +90% забравих точно.Много бях доволен , бяла светлина със сила колкото на 100w крушка.Купих си 2 за цена към 35лв к-т.До тук добре ама едната изгоря за 8 месеца а другата за 12.На въпроса в магазина "гаранция има ли ", "ааа тези силните са така".
                  Alfa164 T.S 148++ HP
                  Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Не знам защо казваш че не те интересуват обяснения от вида "пренагряване на фара и рефлектора". Това ще ти е най-големия проблем със 100 W крушки. На ладата едно време ставаше ама там всичко беше метал и стъкло. На Алфата с такива крушки скоро ще ти се наложи смяна на фаровете
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз от 6 години на 155 цата си карам с крушки бош рали 100 вата ,даже на самите крушки си пише произведени за Канада и Северна Америка,да не се ползват в Европа,явно законите тука ги забраняват,но колата няма проблеми,и си виждам прекрасно.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        Аз от 6 години на 155 цата си карам с крушки бош рали 100 вата ,даже на самите крушки си пише произведени за Канада и Северна Америка,да не се ползват в Европа,явно законите тука ги забраняват,но колата няма проблеми,и си виждам прекрасно.
                        Фаровете на 155 са различни от тези на създателя на темата!
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          На 155 фаровете са от стария материал - лупи с метални рефлектори и истински стъкла отпред. Там няма проблем ако издържи инсталацията. На 156 са кашкавалени Рефлекторите се белят, а "стъклата" помътняват и пожълтяват. Технологии ....
                          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

За лупите, колкото по-маломощни са крушките, толкова повече ще изкарат. Там няма добро охлаждане и точно това е големият проблем.
                            Разликата межди 55 и 100 вата може да се обезсмисли от инсталацията. На всичките ми коли, на които не съм имал ксенон съм процвдирал по един и същи начин:
                            2.5 мм Кабел от динамото до релето и 1.5 мм от релето до фара. Това за една светлина. И колкото се може по-къси. Това е цялата философия. Блу вижън на Филип са доста по-добри от много 100 ватови невдоразумения.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз имам наблюдение над Блу вижъна,доста добри са и светят много приятно,съгласен съм с адаша,по-добри са от много 100 ватови крушки,но ако създателя на темата не е късметлия ще горят често,имам продадени доста комплекти от тях има случаи горят има и такива дето карат над 2 години с тях.
                              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Working...
                              X